Superbike is Passion!!

Haii guys !! Lama xupdate blog nih..hhohoho walaupun ade kekurangan hope korg sudi put ur komen okey..
Kali ni aq share skit tentang ketaksuban aq dalam dunia permotoran.. lg2 superbike perghh terbaek lah !! hoho

target memang dah ada jalan cerita je lom kesampaian sbb masih struggle kumpul duit hohoho mklumlah bujang kan haha.. aptb..

kt bawah ni adalah moto yang diidamkan utk permulaan lah kn.. ni pun dh mahal hohoho KAWASAKI NINJA 250R(2013) dan HONDA CBR 250R .. rase2 korang.. korang twu x harga ni brape?? hoooo almost RM 20K beb... arghhh duit2 dimana ko duitt haha !!


KAWASAKI NINJA 250R(2013)

HONDA CBR 250R

speed kedua-dua moto ni xjauh beza pun.. moto ni lg bgus klw single-rider ..haaaa bru best lyn corner kn.. terbaek lah !! HONDA amat terbaek dri segi "fuel economy" dyeorg.. jd pilihan pun semakin lah sukar biler kemunculan bike2 lain mcm KAWASAKI.MEGELLI.HYUNGSO dan lain2... 


kata orang xlari gunung dikejar..tp jgn lah hang kejar..wat penad jarr kn..haha look great awesome n TERBAEK!!  kalaw dri segi design confirm KAWASAKI memikat hati rider2 muda kt lua tu.. HONDA plak xjauh hebatnyerr... ABS sistem mnjamin lg perjalanan rider mcm aq..hooho 

baiklah sampai sini ajer lg.. just for entertain kn.. insyallah akan ade lg yg menarik nak dikongsi.. mungkin lepas ni gambar aq lak ride moto nih..hohoho korg doa2kn lah ye.. adiosss bloggers!!

1 comments:

Post a Comment

Followers

Copyright © / ! Faezz T.P.A !